Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Automatiseer je MultiPress workflow met MultiFlow

14 september 2021

Elk grafisch productiebedrijf heeft verschillende onmisbare processen die het productieproces stroomlijnen. Helaas zijn deze processen niet altijd gekoppeld aan relevante klantengegevens, waardoor veel tijd verloren gaat met het zoeken, doorgeven en controleren van informatie. Door een brug te slaan tussen deze processen, kunnen deze bedrijven de uitwisseling van gegevens en de taakbeheerstappen in het productieproces automatiseren, wat tijd- en kostenbesparingen oplevert. Met MultiFlow voor MultiPress kunnen grafische productiebedrijven een enorme efficiëntieslag maken!

Automatisering

De MultiFlow module van MultiPress maakt het mogelijk om jouw MultiPress workflow geheel of gedeeltelijk te automatiseren en een productiestatussen te bekijken in duidelijke flowcharts. Deze gevisualiseerde workflow wordt geautomatiseerd op basis van een set zelfingestelde regels. De gebruiker kan alle mogelijkheden verkennen zonder te verdwalen in een overdaad aan opties. Door een reeks van eerste kleine stappen te automatiseren, kan je al onmiddellijk resultaten boeken.

Combinaties met externe applicaties

De mogelijkheden om met MultiFlow digitale informatie via flowcharts om te zetten in automatische acties zijn zeer uiteenlopend. Hiervoor is alleen de creativiteit van de gebruiker nodig. Maar daar stopt het niet: MultiFlow werkt niet alleen binnen de MultiPress-omgeving, maar ondersteunt ook combinaties met externe applicaties. Deze volledige integratie van zowel externe toepassingen met MultiPress als de MultiPress-modules zelf biedt ongekende koppelingsmogelijkheden.

Lees meer over deze nieuwe MultiPress-module en ontdek hoe MultiFlow werkt!